Pripreme za Međunarodni sajam turizma

BOR-U Turističkoj organizaciji Grada Bora počele su pripreme za predstojeći 41.Međunarodni sajam turizma, koji će u Beogradu biti održan pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“ od 21 do 24 februara. Pri kraju je izrada promotivnog materijala, poboljšan je rad sajta i proširena vidljivost na svim društvenim mrežama. Na sajmu će biti predstavljena celokupna turistička ponuda Grada Bora.

Dobili smo pozitivan odgovor od strane  većinskog vlasnika hotela Jezero i Kluba RTB-a da možemo sa postojećim promotivnimn materijalom da izađemo na sajam.Naravno mi ne želimo ništa da zapostavimo od naših turističkih bisera.Tu su i ostale lepote, kao što je ,ovih dana, izuzetno tražen Crni Vrh“, rekla je Maja Bakoč, v.d. direktora Turističke organizacije Bor.

Na početku godine u Turističkoj organizaciji su počeli i adaptaciju prostorije koja će imati multifunkcionalnu namenu. U njoj će biti organizovane poslovne promocije, savetovanja, radionice i priređena stalna izložba fotografija.

Turistička organizacija Bor u ovoj godini planira da učestvuje na konkursu Ministarstva turizma za, sufinansiranje  i finansiranje novih programa . Za sada je već izvesno da će kao i prethodne godine Turistička organizacija konkurisati projektom Dani brestovačke banje,ali  sa ciljem da ova tradicionalna manifestacija traje više dana.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *