Promovisan roman „Sud suza“ Peka Laličića

Majdanpečki pisac, pesnik i aforističar Peko Laličić predstavio je sinoć, u Centru za kulturu Majdanpek, najnoviji roman „Sud suza“. Autor je, na izuzetno posećenoj književnoj večeri, predstavio i svoje tri poslednje knjige, koje nije bio u prilici da promoviše u Majdanpeku, „Prazni ljudi“, „Sitne misli“ i „Zvezdama u susret“.

MAJDANPEK – Majdanpečki pisac, pesnik i aforističar Peko Laličić, član Udruženja književnika Srbije, predstavio je sinoć, u Centru za kulturu Majdanpek, najnoviji roman „Sud suza“, koji je ujedno i njegova trinaesta objavljena knjiga.

Roman govori o ljubavi jedne mlade žene, a čitaoci iz Majdanpeka jasno će prepoznati svoj grad“, kaže autor Peko Laličić.

Govoreći o romanu, jedan od gostiju na promociji, Dejan Zlatić posebno je istakao lepotu arhaizama koje autor koristi u pripovedanju.

Gorčilo Potpara, koji je, takođe, govorio o romanu, osvrnuo se i na Pekov bogat aforistički opus, naglašavajući da je poseban dar sa malo reči reći puno.

Pored promocije romana „Sud suza“,  Peko Laličić je posetiocima predstavio i svoje tri poslednje knjige, koje nije bio u prilici da promoviše u Majdanpeku. Reč je o knjigama aforizama „Prazni ljudi“ i „Sitne misli“, kao i knjizi poezije za decu „Zvezdama u susret“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *