Prostorija za godišnjicu rada majdanpečkog “Plavog kruga”

Otvaranjem prostorija Udruženje dijabetičara “Plavi krug” u Majdanpeku obeležilo je godišnjicu  od osnivanja. “To je samo jedan od oblika podrške lokalne zajednice, koja je obolelima od dijabetesa potrebna”, rekla je Svetlana Repedžić, predsednica majdanpečkog “Plavog kruga”.

MAJDANPEK – Otvaranjem prostorija u poslovnoj zgradi, u Ulici Šaška, u Majdanpeku, Udruženje dijabetičara “Plavi krug” obeležilo je godišnjicu od osnivanja.

Kako su istakli predstavnici ovog udruženja, prostorije će im  mnogo značiti za realizaciju brojnih aktivnosti, redovna okupljanja, sprovođenje akcija  provere nivoa šećera u krvi, razmenu iskustava, edukaciju.

Ustupanje prostorija za rad udruženja je samo jedan od oblika podrške lokalne zajednice koja je obolelima od dijabetesa više nego potrebna”, rekla je Svetlana Repedžić, predsednica majdanpečkog “Plavog kruga” prilikom uručivanja zahvalnica svima koji su pomogli realizaciju njihovih aktivnosti u proteklih godinu dana.

Prostorije Udruženja “Plavi krug” biće otvorene ponedeljkom, utorkom i četvrtkom, od 10do 13 časova,  za sve članove, ali i ostale sugrađane koji žele nešto više da saznaju o ovoj bolesti, podele iskustvo, ili pomognu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *