Putevi u Boru prohodni

BOR – Svi putevi na teritoriji opštine Bor su prohodni, kažu u Javnom komunalnom preduzeću „3.oktobar“. Put prema Gornjanu koji je bi najkritičniji, gde je vetar stvarao smetove visoke i do dva metra je probijen, a očišćena je i deonica puta kod sela Bučje u reonu Štubej. Na ovim deonicama moguća je i tokom noći, ukoliko bude jakog vetra, pojava smetova. Mehanizacija „3.oktobra“ dežuraće na ovim putnim pravcima do večernjih sati. Očišćeni su i putevi u Zlotu i Krivelju. Ostali putevi u gradu i ka selima su prohodni, ali je zbog leda na koji so na niskoj temperaturi ne deluje, potreban dodatni oprez u vožnji.

Od regionalnih deonica neprohodan je put od Jasikova preko Vlaloa do Krivelja, gde je mehanizacija na terenu. Neprohodan je i regionalni put Donji Milanovac – Majdanpek – Debeli Lug – Jasikovo – Žagubica.  Ostali putni pravci na regionu su prohodni .

Prekida je bilo i u snabdevanju električnom energijom zbog jakog vetra. Bez struje su bili meštani Gornjana, Malog Krivelja, Zlota i Bučja. Ekipe Elektrodistribucije su tokom prepodneva sanirale kvarove.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *