Radovi na magistrali B od naredne nedelje

0

Završen tender za zamenu vrelovodnih cevi na B magistrali. Radovi bi trebalo da počnu naredne nedelje i da se završe do početka grejne sezone, kaže gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

BOR – Članovi gradskog veća u Boru usvojili su na poslednjoj, 35. sednici, između ostalog i odluku o odobravanju kreditnog zaduženja od 155 miliona dinara Javnom komunalnom preduzeću Toplana Bor. Ovaj kredit je neophodan da bi se isplatio dug za ugalj za prošlu grejnu sezonu, koji ukupno iznosi više od 250 miliona dinara, a celokupna suma trebalo bi da bude isplaćena u ratama do kraja marta naredne godine.

O odluci o odobravanju kreditnog zaduženja Javnom komunalnom preduzeću Toplana Bor odlučivaće odbornici Skupštine grada na sednici koja je zakazana za 17. septembar.

Završen je i tender za zamenu vrelovodnih cevi na B magistrali koja je prošle grejne sezone pravila najviše problema stanovnicima Novog gradskog centra, Metalurga i dela Pete mesne zajednice. Radovi bi trebalo da počnu naredne nedelje i trebalo bi da budu završeni do početka grejne sezone, kaže Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *