Raspisan javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade

BOR-Grad Bor je raspisao javni poziv za dodelu Oktobarske nagrade 2020.godine povodom 3.oktobra, Dana Grada Bora. Oktobarska nagrada dodeljuje se za delo koje predstavlja najvrednije dostignuće u Boru u oblastima: privrede, privatnog preduzetništva, pronalazaštva, umetnosti, nauke, novinarstva, obrazovanja, sporta, doprinosa u akcijama humanitarnog karaktera i drugim oblastima značajnim za grad.

“Oktobarska nagrada se dodeljuje za dostignuća u prethodnoj godini. Javni poziv je otvoren do 15.avgusta, a predloge mogu dostaviti fizička I pravna lica za pojedince ili grupe koje su ostvarile vredno delo. Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi Skupštini GRada Bora, odnosno Komisiji za kadrovska pitanja, odlikovanja I druga javna priznanja, rekla je Milena Stanojković Kožović, član Gradskog veća.

Oktobarska nagrada je jedno od najvećih priznanja koje Grad Bor dodeljuje zaslužnim građanima i na taj način ih stimuliše za još bolji i uspešniji rad.

U jednoj godini može se dodeliti najviše osam nagrada, a u jednoj oblasti dve. Oktobarska nagrada Grada Bora se dodeljuje pojedincu ili grupi za zajedničko delo, a pravo predlaganja imaju pravna i fizička lica.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *