Registracija stambenih zajednica u Majdanpeku

MAJDANPEK- Od ukupno 200 stambenih jedinica na području opštine Majdanpek do danas su registrovane samo 73, zbog čega je već počeo inspekcijski nadzor.

„Na zapisnik komunalne inspekcije stambene zajednice imaće rok od pet dana za eventualne primedbe, a potom još 30 dana da isprave eventualne nepravilnosti i obave registraciju“, naglašava Ivan Grmuša, šef Odeljenja za urbanizam i stambeno komunalne poslove opštine Majdanpek.

„Kako bi  se posao registrovanja što pre završio na obostranu korist, mi ćemo jedanput nedeljno  organizovati sastanke sa zainteresovanim predstavnicima stambenih jedinica i prvi  je već zakazan za ponedeljak u zgradi SO Majdanpek“, dodaje Grmuša.

U opštini Majdanpek za sada niko nije završio obuku za profesionalnog upravnika zgrada, pa zato iz ovog Odeljenja poručuju da bi, upravo zato, najbolje bilo da svaka zgrada izabere svog upravnika, što nije obavezno, za razliku od registracije stambenih jedinica koja se mora obaviti.

 

[iframe width=“560″ height=“315″ src=“https://www.youtube.com/embed/ahnl_LHuI6g“ frameborder=“0″ allow=“autoplay; encrypted-media“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.