Rekordan broj takmičara na memorijalnom turniru „Novica Pauljičić“ u Boru

BOR – Pobednik u apsolutnoj kategoriji državnog prvenstva u bodi bildingu Kupa „Srbija Open 2020“  i 19. memorijalnog turnira „Novica Pauljičić“ u Boru je Saša Lampaš iz beogradskog kluba „Ahilej“. U kategoriji do 90 kg najuspešniji je bio Mirnes Husanović iz kluba „MHB Sarajevo“. Kod dama, titulu prvaka u kategoriji „fizik open“ ponela je Ivana Vučković iz kluba „Viktorija Gym“ Bihać, dok je u bikini fitnesu do 166 cm trijumfovala Boranka, Ivana Đorđević iz kluba domaćina „ Partizan“ Bor.

Učestvovalo je blizu 70 takmičara, najviše do sada na ovom memorijalu, a zbog učešća bodi bildera iz zemalja u okruženju turnir je imao i međunarodni karakter. Takmičenje je organizovano u 21-noj kategoriji, 13 za muškarce, 7 za žene i u apsolutnoj kategoriji.

Izuzetno dobar kvalitet takmičara na ovom kupu. Predstavilo se nekoliko balkanskih prvaka. Praktično, idealna prilika da se reprezentativci pripreme za naredno internacionalno takmičenje, svetsko prvenstvo koje će početkom novembra biti održano u Španiji“ rekao je Zoran Stojić, trener državne reprezentacije ocenjujući ovogodišnji memorijal.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *