Savezu za školski sport opštine Majdanpek 2.150 000 dinara

MAJDANPEK – S obzirom na to da su pojedini lekari u prethodnom periodu napustili Majdanpek, na osnovu predloga nadležne zdravstvene ustanove, Opštinsko veće Majdanpek usvojilo je, na današnjoj sednici, Rešenje od određivanju osam mrtvozornika opštine, za naredni četvorogodišnji period.

Uz ovu, doneta je i Odluka o ovlašćenju Bobana Prokića, diplomiranog pravnika, za obavljanje poslova pravne zaštite lokalne samouprave, njenih organa, mesnih zajednica i javnih službi čiji je osnivač Opština.

Saglasnost je data i na poseban Program kojim se zadovoljavaju potrebe i interesi građana u oblasti sporta u 2021. godini.

Radi se uglavnom o turnirima i drugim sportskim manifestacijama koje nemaju takmičarski karakter, ali generalno afirmišu sport, posebno među najmlađima, zbog čega su nam u ovoj godini upravo takve aktivnosti Saveza za školski sport prioritet“, rekao je Dragan Popović, predsednik Opštine Majdanpek.

Za ove namene, iz budžeta Opštine Majdanpek u 2021. godini biće  opredeljeno četiri miliona dinara, od čega će više od polovine, dva miliona 150 hiljada dinara, biti usmereno Savezu za školski sport opštine Majdanpek.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *