Skijalište na Crnom Vrhu od sutra ponovo otvoreno

0

BOR-Skijalište na Crnom Vrhu od sutra je ponovo otvoreno za ljubitelje zimskih sportova, nakon što je na ovu planinu kod Bora palo oko 40 centimetara snega. Skijašima su na raspolaganju dve staze, dužine 1.600 i 800 metara , a kapacitet  žičare je 1.200 korisnika na sat.

Radno vreme je uobičajeno od deset do 16 sati svakog dana. Dnevna karta ski pasa je 300 dinara i ovom prilikom pozivam sve ljubitete skijanja da dođu na planinu .Sve je spremno, imamo i dva objekta u kojima skijaši mogu da se zagreju uz vruće napitke“, rekla je Bojana Dlbokić Dubočanin, direktor Ustanove Sportski centar.

Za razliku od skijališta, klizalište ispred Sportskog centra neprekidno radi već mesec dana. Za to vreme posećenost  je zadovoljavajuća.

Imali smo oko 700 klizača i mogu reći da smo zadovoljni brojem . Sve je u funkciji, cena karte je 150 dinara, radno vreme vikendom je od 12 do 22 sata, a radnim danom od 18 do 22 sata“, dodala je Bojana Dlbokić Dubočanin.

Klizalište je, kaže Bojana Dlbokić Dubočanin, u idelanom stanju. Takođe, ima i dovoljan broj klizaljki, tako da su stvoreni svi preduslovi da najmlađi  Borani iskoriste ove zimske čarolije i na najbolji mogući način provedu slobodno vreme.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *