Sportski susreti na Stolu

Bor – Planinarsko smučarsko društvo „Crni vrh“ u Boru, povodom Dana rudara, organizovalo je Sportske susrete seoskih i gradskih Mesnih zajednica opštine Bor na planini Stol. Predsednik Opštine Bor Aleksandar Milikić svečano je otvorio manifestaciju.

Za mene lično ovo je jedno novo i veliko iskustvo, jedno novo i veliko saznanje, a želja nam je, da zajedno sa vama sledeće godine, proširimo i poboljšamo put, da sledeće godine od ove manifestacije napravimo možda i međunarodnu manifestaciju, jer definitivno, sam Bor i ovaj deo opštine zaslužuju najbolju promociju. Ovo je turistička destinacija i mesto gde žive dobri, pošteni, hrabri ljudi„, rekao je, između ostalog, Aleksandar Milikić predsednik Opštine Bor.

Oko 300 učesnika nadmetalo se u četiri discipline: pikado za dame, skok iz mesta, bacanje kamena s ramena i nadvlačenje konopca. Osim sportskog programa na planini Stol, održan je izbor planinske lepotice. Program je upotpunio i nastup Kulturno umetničkih društava, a po završetku planiranih sadržaja usledilo je narodno veselje za sve učesnike i posetioce Planinarskog doma. Organizatori Sportskih susreta su PSD „Crni vrh“, MZ NGC, Veliki Krivelj i Gornjane, uz pomoć Opštine Bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *