Sredinom avgusta ponovo javni radovi

BOR-Predlogom o izmeni lokalnog akcionog plana zapošljavanja, usvojenim na sednici Gradskog veća u Boru, izdvojena su dodatna sredstva za stručnu praksu, a previđeno je i dodatnih dva i po miliona dinara za javne radove.

Po završetku sednice Gradske skupštine biće raspisani javni pozivi, a već sredinom avgusta na javnim radovima moći ćemo da angažujemo 70 radnika, najviše za potrebe javno komunalnih preduzeća. Dodata su i sredstva za stručnu praksu kako bi se zaposlenima na šest meseci  produžio rok za još pola godine“, rekao je Dobrica Đurić,član Gradskog veća u Boru.

Dopunom predloga odluke o besplatnom prevozu predviđeno je da pojedine kategorije imaju pravo na besplatan autobuski prevoz do Borskog jezera.

Dopunom odluke o besplatnom prevozu predviđeno je da deca do 19 godina i korisnici novčane socijalne pomoći mogu da koriste besplatan prevoz do Borskog jezera od 15.juna do prvog septembra“, dodao je Dobrica Đurić.

Konačnu odluku o ovim predlozima doneće odbornici Skupštine Grada Bora na narednoj sednici koja je zakazana početkom naredne nedelje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *