Stefanović: Dobri rezultati rada Policijske uprave Bor

BOR – Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, posetio je danas Policijsku upravu u Boru gde je razgovarao sa policijskim službenicima i rukovodstvom.

Kako je naglasio Nebojša Stefanović, radnicima policije obezbeđena su nova moderna sredstva za rad i oprema. Osim novih vozila koja su nedavno stigla obezbeđeni su i računari, skeneri i prateća neophodna oprema, nove uniforme za policiju i vatrogasce, a do kraja godine može se očekivati i povećanje zarada.

„Danas smo nabavili još jedan deo opreme za Policijsku upravu u Boru koja se ogleda u računarima, štampačima, skenerima i klima-uređajima. Nastavićemo taj proces, a do kraja godine nabavićemo nova vozila i nove interventne uniforme za vatrogasce, kao i nova terenska vozila za policiju“ – naglasio je Nebojša Stefanović.

Stefanović je naglasio da je zadovoljan radom borske policijske uprave, pre svega brzinom kojom je rešen nedavni zločin u selu Jabukovac i da će se aktivna borba protiv kriminala, pre svega u oblasti narkomanije nastaviti.

„Mislim da je Policijska uprava u Boru dobro radila svoj posao u proteklom periodu i u borbi protiv nasilja u porodici i ostvarila značajne rezultate. Naravno, potrebno je da čitavo društvo u Srbiji ima svest da moramo zaštititi žene, da moramo da pokažemo da smo protiv bilo kakvog nasilja i da nasilnici ne mogu biti blagonaklono gledani“ – rekao je Stefanović.

Sprečavanje trgovine narkoticima i borba protiv porodičnog nasilja biće i u narednom periodu među prioritetima u radu svih policijskih uprava u Srbiji, naglasio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojša Stefanović tokom posete policijskoj upravi Bor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *