Studenti se vraćaju u studentske domove

BOR – Stotinak studenata Tehničkog fakulteta u Boru, koji su se prijavili za polaganje ispita u aprilskom roku ili moraju da pohađaju blok nastavu kao nadoknadu praktične nastave ili laboratorijske vežbe, od 15. maja imaju obezbeđen smeštaj u Studentskom centru u Boru.

Oni su od borskog fakulteta dobili potvrde o tome da su prijavili ispit ili da moraju da pohađaju blok nastavu, koju je neophodno da dostave prilikom dolaska u dom. Uz to, Tehnički fakultet je Studentskom centru dostavio i spisak studenata koji imaju pravo na smeštaj.

Dezinfekcija prostorija je završena, kao i čišćenje menze i prilagođavanje ulaza i izlaza iz studentskog doma, tako da studenti imaju na raspolaganju potpuno spremne prostorije. Prema uputstvu Ministarstva prosvete, prilikom boravka u studentskom domu primenjivaće se mere zaštite koje podrazumevaju da će na hodnicima biti obavezno nošenje maske, postavljene su dezinfekcione barijere, zabranjena su okupljanja u sobama, u menzi može biti istovremeno ograničen broj osoba, dok je svaki student u Boru smešten u zasebnu sobu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *