BOR- U Domu omladine u Boru počeo je da radi bioskop. Svake druge i četvrte subote svi zainteresovani mogu da pogledaju poznata domaća i svetska  ostvarenja. Filmove biraju  mladi putem ankete na feisbuk stranici, a za sinoćnje francusko ostvarenje Nedodirljivi  tražila se stolica više. Tako je bilo i na prethodnim projekcijama što je dokaz da mladi vole film, ali pre svega da se druže.

Ovo je peta projekcija i zadovoljni smo intersovanjem naše omladine za film. Osim što se družimo cilj je da kvalitetno provedemo slobodno vreme“, kaže Jovana Nikolić iz Doma omladine.

Ulaz je besplatan,a u omladinskom bioskopu ima 50 mesta. Ovo je samo jedna od aktivnosti Doma omladine u Boru koje podržava i Grad Bor.

Od ostalih kulturnih sadržaja  značajni su programi za mlade muzičare, u pripremi su dve predstave, na romskom i na srpskom jeziku, a otvorena je i biblioteka“ naglasio je Srećko Zdravković, član Gradskog veća u Boru.

Za omladinu zaintersovanu za druženja, ali i učestvovanja u realizaciji svih projekata Dom omladine je otvoren od osam do 22 sata .

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *