U O.Š. „Vuk Karadžić“ u toku zamena vrata i sanacija ograde

BOR-Nakon uređenja  fasade, u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Boru u toku je sanacija ograde koja je u potpunosti dotrajala. Vrednost radova je milion i po dinara, a novac je obezbedilo resorno Ministarstvo.

Da bi povećali bezbednost učenika morali smo da zamenimo ogradu. Velika je investicija, ali očekujemo da će biti završena do početka nove školske godine“, kaže Ivana Pajkić, direktor  O.Š. „Vuk Karadžić“ u Boru.

Osim sanacije ograde u osnovnoj školi Vuk Karadžić u toku su i drugi građevinski radovi. Zaposlenima je želja da nakon letnjeg raspusta ova obrazovna ustanova bude što lepša i spremnija za novu školsku godinu.

„U ovoj školi u toku je i zamena vrata na toaletima, kancelariji i fiskulturnoj sali. Nakon što je gradska uprava raspisala javnu nabavku, početkom septembra u Osnovnoj školi u Slatini, koja je u sastavu obrazovne ustanove“ Vuk Karadžić“, u planu je zamena krova“, dodala je Ivana Pajkić.

Pošto veliku pažnju posvećuju bezbednosti učenika, u planu je još asfaltiranje dvorišta , igrališta i u svim učionicama  zamena podova .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *