U toku asfaltiranje puta od Brestovačke Banje do Savače

BOR- Radnici Preduzeća za puteve  Zaječar, u okviru redovnog održavanja državnih puteva u Istočnoj Srbiji, počeli su asfaltiranje dela  puta Bor – Borsko jezero, od Brestovačke Banje do Savače. Radovi se za sada odvijaju prema utvrđenoj dinamici.

Putari su od ponedeljka asfaltom presvukli kilometar i po, što je polovina planiranog dela puta. Preostalih hiljadu i po metara biće asfaltirano do kraja nedelje. Vrednost radova je 20 miliona dinara, a sredstva obezbeđuje Javno preduzeće Putevi Srbije. Ova deonica u dužini od oko tri kilometra je odabrana,  jer je u najgorem stanju na putu od raskrsnice kod Brestovačkog mosta do Borskog jezera, rekli su nam odgovorni u Preduzeću za puteve Zaječar.

Dok traju radovi  ova deonica puta  neće biti zatvorena za saobraćaj, već  će, uz pomoć svetlosne signalizacije i saobraćajnih znakova, vozači biti preusmeravani na jednu traku. Zbog toga iz Preduzeća za puteve Zaječar upozoravaju  vozače na pojačan oprez.

Nakon asfaltiranja puta od Brestovačke Banje do Savače, mašine Preduzeća za puteve Zaječar se od ponedeljka sele u vikend naselje kod česme na Borskom jezeru. Tamo je u planu da se asfaltira oko 300 metara puteva.

Asfaltiranje puta od Brestovačke Banje do Savače u toku, 21. jun 2017. (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=qyfmeobxC-U

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.