BOR- Na Tehničkom fakultetu u Boru u toku je treći upisni rok za popunu preostalih mesta u prvoj godini osnovnih akademskih studija. Prijavljivanje kandidata je ponedeljak i utorak, prijemni ispiti organizovani su u sredu, 20. septembra, a dan kasnije je u planu upis kandidata.

Posle dva upisna roka na Tehničkom fakultetu u Boru ostalo je 40 slobodnih mesta na teret budžeta i 36 za samofinansirajuće. Na rudarskom inženjerstvu imamo još jedno slobodno mesto na teret budžeta i sedam za samofinasirajuće, metalurškom inženjerstvu ima samo tri slododna mesta za samofinansirajuće, tehnološkom još 23 slobodna mesta na budžetu i deset za samofinansirajuće i inženjerskom još po 16 mesta za studente na teret budžeta i samofinansirajuće“, rekao je prof. dr Dragan Manasijević, prodekan za na stavu na Tehničkom fakultetu.

Na borski Tehnički fakultet moći će da se upišu 21 septembra i kandidati koji su prijemne ispite položili na drugim fakultetima Beogradskog univerziteta. U prvom i drugom upisnom roku indekse su dobila 163 brucoša na teret budžeta i jedan samofinasirajući.

[iframe width=“480″ height=“270″ src=“https://www.youtube.com/embed/HmXzUlVq7tE“ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *