Ubrzano orezivanje drveća

BOR-Borski komunalci ubrzano, pred predstojeću vegetaciju, orezuju drveće i formiraju krošnje, pre svega, u širem centru grada. U ovogodišnje orezivanje uključene  su dve ekipe.

Nabavili smo još jedno vozilo za rad na visini i anagažovali smo dve ekipe da bi što više posla završili pre vegetacije. Sada smo u centru, orezujemo drveće u glavnim, ali i u poprečnim ulicama“, rekao je Dalibor Orsovanović, direktor JKP „3.oktobar“ u Boru.

Posao će biti nastavljen u zavisnosti od vremenskih uslova, a na osnovu odluke Odeljenja za planiranje i razvoj. Za razliku od prethodnih ove godine se drveće orezuje temeljitije.

Morali smo temeljitije da ga orezujemo, jer protekle zime led je na velikom broju stabala oštetio granje. Da se to ne bi ponovilo naši radnici detaljnije uređuju pre svega drvorede u centru grada i na parkinzima“, dodao je Orsovanović.

U sklopu prolećnog uređenja grada paraleno sa orezivanjem drveća, zaposleni u Javno komunalnom preduzeću Treći oktobar nastavljaju pranje ulica i odvoženje divljih deponija.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *