Uhapšeni zbog vožnje pod dejstvom alkohola

BORSKI OKRUG – Pripadnici saobraćajne policije, u okviru akcije pojačane kontrole saobraćaja, tokom vikenda na području Policijske uprave u Boru otkrili su 33 vozača koja su vozila pod dejstvom alkohola, od kojih je 11 zadržano do istrežnjenja. Borska policija zatekla je vozača „golfa“ (48) koji je vozio sa 1,88 promila alkohola u organizmu, kao i muškarca (53) koji je upravljao „pasatom“ sa 1,34 promila.

(U Negotinu je zaustavljen vozač „pasata“ (41) koji je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu, žena (24) koja je sa probnom vozačkom dozvolom upravljala „astrom“ sa 1,26 promila, kao i vozač „pežoa“ (40) koji je vozio sa 1,62 promila alkohola, dok mu je bila izrečena zabrana upravljanja motornim vozilom i sa dozvolom kojoj je istekao rok važenja.

Iz saobraćaja su u Kladovu isključeni vozač „folksvagena“ (29) i vozač „bmv“ (34) koji su upravljali automobilima sa 2,07 i 1,31 promil alkohola u organizmu, kao i vozač „golfa“ (51) koji je odbio da se alkotestira. Takođe, policija u Kladovu zadržala je i vozača traktora (46) koji je sa 3,09 promila alkohola u organizmu najpre udario u betonsku ogradu, a zatim nastavio da vozi.

Saobraćajna policija u Majdanpeku zaustavila je vozače “ford fokusa“ (33) i „golfa“ (64) koji su automobilima upravljali sa 2,08 i i 1,24 promila alkohola u organizmu.)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *