Uprkos tropskim uslovima komunalci uspešno „održavali“ grad

BOR- Po nalogu inspekcije borski komunalci nastavljaju da orezuju drveća koja ugrožavaju stambene i druge objekte. Takvih stabala ima u celom gradu, a danas su posekli  drvo koje je pretilo privatnoj kući. Osim ovog posla nastavljaju i ostale aktivnosti kao što su uređivanje zelenih površina, završetak košenja, pranje ulica i odvoženje divljih deponija. Ocenjujući aktivnosti tokom leta, direktor Dalibor Orsovanović kaže da su, uprkos nepovoljnim uslovima zbog velikih vrućina, radnici završavali sve planirane zadatke.

Ove godine prioritet nam je bilo održavanje zelenih površina,košenje zbog velikog broja krpelja i to kod dečijih igrališta. Maksimalno smo se trudili i mislim da smo uspeli da te poslove završimo planiranom dinamikom“, rekao je direktor JKP „3.oktobar“ Dalibor Orsovanović .

Nije bilo ni velikh primedbi građana. Naprotiv, oni su sarađivali  sa komunalcima koji su poslove završavali po prioritetima.

Dolaskom hladnijih dana prioriteti zaposlenih u Javnom komunalnom preduzeću „3.oktobar“, su  čišćenje lišća sa javnih i zelenih površina i orezivanje drveća.

„Prestankom vegetacije počinjemo orezivanje drveća i taj posao će trajati nekoliko meseci. Naravno, tu se i ostale aktivnosti, odvoženje deponija i održavanje higijene, istakao  je Orsovanović.

Paralelno  sa ovim poslovima, u narednom periodu počeće servisiranje i  priprema vozila za za predstojeće zimske uslove.

Uprkos tropskim uslovima komunalci uspešno „održavali“ grad, 30. avgust 2017 (RTV Bor)

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=UzGoV8UKNT4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *