Uskoro besplatne obuke za preduzetnike

BOR – Tehnički fakultet u Boru organizovaće besplatne obuke za preduzetnike u sklopu projekta „Budite vlasnik uspešnog preduzeća“-B.O.O.S. Cilj obuka je unapređenje poslovanja primenom informaciono-komunikacionih tehnologija u oblasti marketinga, finansija i operativnog menadžmenta, najavljeno je na tribini koju je organizovao Tehnički fakultet.

Besplatne obuke za preduzetnika će se realizovati kroz tri četvorodnevna ciklusa radionica. Prva počinje 17. februara, a prijavljivanje je do desetog“, rekla je Marija Panić, rukovodilac projekta.

Obuke se organizuju prvenstveno za preduzetnike koji su počeli biznis i imaju poteškoća u radu, a poslužiće i svim potencijalnim preduzetnicima kao vodič koji će dati određene smernice kako da se ponašaju i iskoriste veštine za unapređenje poslovanja. U Boru su, tokom prošle godine, uz pomoć subvencija Grada Bora i Republike 46 preduzetnika je osnovalo preduzeća.

Projekat „Budite vlasnik uspešnog preduzeća“ finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije, preko programa Evropski progres.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *