Uspešan rad Operativne volonterske službe u Boru

BOR – Operativna služba kol centra u Boru i volonteri nastavljaju, i pored otežanih vremenskih uslova, dostavu životnih namirnica i lekova Boranima starijim od 65 godina i u gradskim i u seoskim mesnim zajednicama.

Predstavnici lokalne samouprave deo vremena proveli su sa njima na terenu, kako bi ustanovili da li se mere sprovode na planirani način i da li ima problema. Prema rečima gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića,  od uvođenja vanrednog stanja sve funkcioniše kako je predviđeno i na terenu nema problema. Ekipe operativne službe i volonteri stižu do svih koji se jave sa namirnicama i lekovima.

Korisnici ove usluge kažu da u situaciji u kojoj se nalaze, s obzirom na zabranu izlaska, ovaj sistem daje dobre rezultate i omogućava im da poštuju mere Vlade Republike Srbije u borbi protiv korona virusa.

Za lica starija od 65 godina, kol centar preko koga mogu dobiti sve informacije u vezi nabavke i dostave namirnica otvoren je odmah po uvođenju zabrane kretanje za starije od 65 godina, a telefoni na koje mogu da se jave u Boru su 030/424192 i 060/2727059, dok se u selima uglavnom javljaju svojim mesnim zajednicama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *