Uz ogroman napor ulice prohodne

BOR-Radnici Javno komunalnog preduzeća Treći oktobar u Boru na ulicama su neprekidno 24 sata i preduzimaju sve mere da održe putne pravce i za sada u tome uspevaju.

Trudimo se da na ulice prvog i drugog prioriteta budu prohodne i saobraćajne linje koje vode do sela. Uslovi su izuetno teški ali se nadam da ćemo uspeti da očistime sve koliko je u našoj moći“, rekao je Dalibor Orsovanović, direktor JKP „3.oktobar“ u Boru.

Sneg neprekidno  pada jakim intezitetom i savim sigurno će ga biti više od najavljenog. Zbog toga su u čišćenje od snega uključena sva vozila i petnaestak ekipa Javno komunalnog preduzeća „3.oktobar“ .

Moram da pozovem još jednom naše građane da koriste gradski prevoz i da vode računa gde parkiraju vozila. Od jutros nismo mogli da kavltetno očistimo ulicu „Moše Pijade“, dodao je Orsovanović.

Na zalihama ima 300 tona soli, a isto toliko kubika agregata. Nakon izuzetno teškog dana, komunalcima, dakle, preostaje još jedna neizvesna noć, a od sutra se očekuje prestanak padavina i normalizacija saobraćaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *