Večeras otvaranje Festivala „Dani Zorana Radmilovića“

ZAJEČAR – U zaječarskom teatru večeras u 20h počinje 29. Festival “Dani Zorana Radmilovića”. Čast da svojim stihovima najavi otvaranje Zoranovih dana ove godine pripala je pesniku Bratislavu Milanoviću, u bogatom programu koji vodi Adam Puslojić. Tokom osam festivalskih večeri biće izvedeno 15 pozorišnih predstava u glavnom festivalskom programu i na Festivalu malih pozorišnih formi, kao i bogat prateći program: promocije knjiga, izložba slika, okrugli sto, projekcija filmа.

Nakon svečanog otvaranja večeras će biti izvedena nagrađivana predstava „Žene iz Troje”, prošlogodišnja koprodukcija zaječarskog i Narodnog pozorišta Priština, Dunav festa i Antika festa. Treći festival malih pozorišnih formi otvoriće sutra u 12h premijera zaječarskog teatra, monodrama Čučuk Stana po tekstu i u režiji Željka Hubača, u tumačenju Nataše Petrović.

Iz Uprave zaječarskog teatra apeluju na publiku da se pridržava svih preventivnih mera: nošenja maski, distance, merenja temperature na ulazu i dezinfekcije ruku.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *