Veliko interesovanje penzionera za pakete pomoći

0

BOR – Sindikat penzionera „Nezavisnost“ u Boru je prvog dana akcije podele pomoći svojim članovima podelio 100 paketa sa osnovnim životnim namirinicama, prehrambrenim i higijenskim. Interesovanje penzionera je bilo veliko, a osim starih, ovu pomoć iskoristili su i novi članovi ovog sindikata. Svi članovi, bez obzira na visinu penzije, imaju pravo na ovu vrstu pomoći, uz ličnu kartu i člansku kartu na uvid, a za nove članove za učlanjenje je uz ličnu kartu potrebno imati i penzioni ček iz ove godine, naglasio je Dušan Dumitrašković, predsednik sindikata penzionera „Nezavisnost“ u Boru .

S obzirom na veliko interesovanje starijih sugrađana podela paketa bi trebalo da bude organizovana i narednih dana ukoliko se obezbede sredstva za njihovu nabavku, kažu u ovom sindikatu.

Članstvo u sindikatu penzionera „Nezavisnost“ pruža razne pogodnosti borskim penzionerima. Osim paketa pomoći, omogućava popuste pri kupovini u određenim trgovinama i povoljnosti u plaćanju pregleda u privatnim zdravstvenim ustanovama, kao i organizovana putovanja tokom leta.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *