26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Nastavljaju se prijemi građana u Boru

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Prijem građana koji imaju potrebu da se zbog rešavanja svojih problema sastanu sa predstavnicima lokalne samouprave, gradske uprave i direktorima javnih preduzeća, posle dva meseca pauze, nastavljen je u zgradi Skupštine grada Bora.

Prema rečima gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, za razgovor se prijavilo nešto manje od 20 građana, a najveći problemi koji su istaknuti ove nedelje bili su o pitanju nezaposlenosti, socijalne zaštite, komunalnim problemima i pomoći za lečenje dece.

Jedna od ideja koja bi mogla da bude sprovedena u narednom periodu, je da se novim preduzetnicima omogući da lokale koji su u vlasništvu Grada Bora, a nisu zauzeti, dobiju na besplatno korišćenje godinu dana, uz redovno plaćanje komunalnih usluga, kako bi im se olakšao početak poslovanja uz mere samozapošljavanja koje su već predviđene za ovu godinu, naglasio je Milikić.

Nastavljaju se prijemi građana u Boru, 7.februar 2019. (RTV Bor)
Više iz ove kategorije Vodostaj reka u blagom porastu »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik