26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Narednih dana pranje ulica

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Na ulicama  Bora sneg se postepeno topi, ali ga i dalje ima. Ovih dana radnici  Javno komunalnog preduzeća"Treći oktobar" počeli su da ga odvoze, pošto su odlučili da peru ulice.

„Morali smo da peremo ulice, jer su prljave posle snega, a za početak samo ove u centru grada. Pre toga morali smo da odvezemo preostali sneg“, kaže Dalibor Orsovanović, direktor JKP „3.oktobar“.

I u selima  na teritoriji grada Bora situacija je značajno povoljnija. Minulih dana sneg je na većini puteva raščišćen.

„U selima smo 90 odsto rejonskih puteva raščistili od snega, tako da smo i ovde taj posao priveli kraju“, naglasio je Orsovanović.
S obzirom na najavu meteorologa da se očekuju nove snežne padavine zimska služba je i dalje u pripravnosti. A vreme do novih padavina komunalci koriste i za druge aktivnosti .Već nekoliko dana odvoze i divlje deponije, uglavnom, one veće. U Javnom komunalnom preduzeću "Treći oktobar" kažu da će im prioritetan zadatak u narednom periodu biti i orezivanje drveća koje je pod težinom snežnog pokrivača takođe dosta oštećeno.

Narednih dana pranje ulica, 8.februar 2019. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik