24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Izabrani direktori u tri preduzeća, odobreno jemstvo za kredit Toplani

Objavljeno u Politika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Odbornici Skupštine grada Bora usvojili su na petoj sednici svih 23 predloga odluka koliko je bilo na dnevnom redu.

Među najznačajnije spadaju razrešenja i imenovanje direktora u delu javnog sektora u Boru u kojima je završen konkurs za ovu funkciju. U Javno komunalnom preduzeću "3. oktobar" za direktora je po konkursu ponovo imenovan Dalibor Orsovanović, kome je istekao mandat, u borskom Vodovodu imenovan je Goran Pavić, a u Javnom preduzeću za stambene usluge Bor Slaviša Frišković, dosadašnji vršioci dužnosti direktora.

Usvojena je i odluka o jemsvu Javnog preduzeća za stambene usluge za kredit od 80 miliona dinara namenjen borskoj Toplani, kojim bi trebalo da budu isplaćeni energenti za prošlu i deo ove grejne sezone.

Između ostalog usvojene su i odluke o priznanjima grada Bora, javnim raspravama i zborovima građana i obrazovanju Saveta za međunacionalne odnose, Korisničkog saveta javnih službi, Saveta za mlade grada Bora i Komisije za rodnu ravnopravnost.

Kako je ranije najavljeno, većina odbornika opozicionih partija nije prisustvovala petoj sednici Skupštine grada Bora.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik