24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Besplatne godišnje članarine u Narodnoj biblioteci Majdanpek

Objavljeno u Kultura
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Broj čitalaca u Narodnoj biblioteci Majdanpek godinama je u opadanju. U cilju popularisanja knjige i samog čitanja kod svih uzrasnih kategorija, ova ustanova pokušava da kroz svoju cenovnu strategiju poveća broj korisnika bibliotečke gradje.

Pored besplatnog učlanjenja za sve učenike do četvrtog razreda, besplatne godišnje članarine odobravamo i nezaposlenima, trudnicama, dobrovoljnim davaocima krvi, a od ove godine besplatnim učlanjenjem obuhvaćena su i sva lica starija od 65 godina“, kaže mr Radomir Krišanović, bibliotekar.

Popusti od 30 odsto prilikom učlanjenja odobravaju se i u vreme božićnih praznika, 8. marta, Dana zaljubljenih, Dana porodice, Svetskog dana pismenosti i drugih značajnih datuma.

Inače, majdanpečka bibiioteka broji 42 hiljade knjiga i 545 članova. Pored majdanpečkog, biblioteka ima i ogranak u Donjem Milanovcu, koji je prošle godine obeležio 175 od osnivanja prvog čitališta, u nekadašnjem Poreču.

Više iz ove kategorije Počeli 58.Susreti sela »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik