24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Najbolji mladi turizmolozi na republičkom takmičenju u Boru

Objavljeno u Obrazovanje
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Ekonomsko-trgovinska škola u Boru je ovog vikenda domaćin republičkog takmičenja iz oblasti turizma, na kome učestvuje 17 škola iz cele Srbije.

Borska škola je dobila organizaciju takmičenja kao prošlogodišnji pobednik, a u poznavanju agencijskog rada, izradi i prezentaciji turističkih aranžmana, nadmetaće se po jedan maturant iz turističkih škola.

Oni i njihovi mentori će imati priliku da se tokom dvodnevnog boravka, upoznaju i sa prirodnim lepotama i turističkom ponudom Grada Bora.

Republičko takmičenje iz oblasti turizma zvanično je otvorila Tamara Paunović, član Gradskog veća u Boru zadužena za obrazovanje, koja je učesnicima poželela uspeh i sreći i naglasila da je turizam jedna od privrednih grana u kojoj Srbija može mnogo da ponudi i od koje se u budućnosti mnogo očekuje.

Najbolji mladi turizmolozi na republičkom takmičenju u Boru, 22.mart 2019. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik