24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Zaplenjeno više pušaka ručne izrade u borskim selima

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, u četiri odvojene akcije, pronašli su i zaplenili više komada oružja u ilegalnom posedu. Policija je u jednom selu u okolini Bora, u kući šezdesetosmogodišnjeg muškarca, u spavaćoj sobi ispod kreveta pronašla lovački karabin i lovačku pušku ručne izrade.

U drugom selu, pretresom kuće dvadesetogodišnjeg muškarca pronađene su dve lovačke puške ručne izrade, jedna sakrivena u kanalu iza pomoćnog objekta, a druga u ormanu u spavaćoj sobi.

Policijski službenici, takođe u okolini Bora, zatekli su šesnaestogodišnjeg mladića sa lovačkom puškom ručne izrade, koja mu je oduzeta a u kući devetnestogodišnjeg muškarca, ispod kreveta, pronađena je lovačka puška ručne izrade.

Protiv osumnjičenih policija će,  po nalogu nadležnog tužilaštva, podneti krivične prijave za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik