24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Još jedno umanjenje računa zbog lošeg grejanja?

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- Računi za grejanje potrošačima u Boru u poslednjih nekoliko meseci umanjeni su tri puta, jer su u pojedinim naseljima  poput Metalurga i Novog gradskog centra, radijatori bili hladni i do nekoliko dana. Ukupno u ovim slučajevima građani su manje platili oko šest miliona dinara.

Početkom marta naselja Metalurg i Novi gradski centar  ponovo nisu imala grejanje pet odnosno četiri dana. Borskoj Toplani upućeno je oko 70 zahteva upravnika zgrada i pojedinačnih vlasnika stanova za umanjenje računa za dane kada su bili bez grejanja.

„Građani u naseljima Novi gradski centar i Metalurg nisu imali grejanje od drugog do petog marta. Prema informacijama iz  toplifikacije, neki potrošači su sami podneli zahteve  za oslobađanje i oni će biti razmatrani na naredoj sednici nadzornog odbora. Verujem da će biti oslobođeni plaćanja za te dane“, rekao je Slaviša Frišković, direktor Javnog preduzeća za stambene usluge.

Potrošačima u Boru preostaje da čekaju sednicu nadzornog odbora Toplane na kojoj će, kako je najavljeno, biti razmatrani zahtevi za umanjenje martovskih računa, ali ne samo podnosiocima, već i svim žiteljima ova dva naselja. Isto kao i prethodna tri puta kada su računi umanjeni i bez zahteva.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik