24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Osuda nasilja i terora

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

BOR - U cilju odbrane lokalnog parlamenta od opozicije koja, kako kažu predstavnici vladajuće stranke, pokušava nasilno da preuzme vlast i promeni izbornu volju građana, odbornici SNS-a, članovi veća, direktori preduzeća i ustanova u Boru okupili su se danas u skupštini grada i poručili da neće dozvoliti nikome da ugrozi rad parlamenta.

Oskupili smo se da bismo osudili svaki vid nasilja i terora koji sve češće u Srbiji sprovode Đilas, Obradović, Jeremić pod izgovorom da Srbija treba da bude bolja i da se oni bore za demokratiju, ali demokratija nije anarhija. Demokratija je ono što se dobija na izborima i ono što građani tada kažu, a u ovom slučaju sa preko 60 odsto glasova, su građani rekli da je Srpska napredna stranka vladajuća pozicija i samim tim mi smo se ovde okupili da ukažemo da mi želimo da jačamo ovu državu, da smo ovde da širimo prosperitet ove države izgradnjom novih puteva, bolnica, otvaranjem novih fabrika, sve sa ciljem da bi mladi ostajali u našoj zemlji gradili je i jačali. Osuđujemo svako nasilje i teror nad državnim institucijama“, istakla je Irena Bogdanović, šef Odborničke grupe SNS-a u gradskoj skupštini u Boru.

Odbranom gradske skupštine, kao najvišeg tela, nosioca funkcije lokalne vlasti, u kom se donose najvažnije odluke o funkcionisanju grada i životu građana Bora, brani se pre svega izborna volja građana kao i poverenje koje su građani na izborima poklonili vladajućoj stranki, rečeno je na skupu.

Više iz ove kategorije Dan HE "Đerdap 2" »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik