24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Asfaltiranje saobraćajnica se nastavlja

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Asfaltiranje  saobraćajnica u Boru se nastavlja. Od naredne nedelje  u  "Novom gradskom centru",  pošto su završene sve  pripreme, počinje asfaltiranje ulica "Save Kovačevića" i "28.marta", u  "Metalurgu" deo "Beogradske", kao i kompletna ulica "Nikole Tesle". Od ponedeljka  počinje presvlačenje asfaltom dela ulice "Moše Pijade" od kružnog toka sa ulicom Nikole Pašića do ukrštanja sa ulicom  Boško Buha u dužini od oko 400 metara. Radovi će trajati mesec dana.

Na ovom delu kompletno se skida asfalt ,habajući i noseći sloj, sanira se podloga. Gledaćemo da maksimalno brzo završimo  i usecanje trotoara za autobusku stanicu, da skinemo javnu rasvetu i posečemo nekoliko stabala, rekao je Nebojša Janošević, načelnik Odeljenja za planiranje i razvoj.

Zbog građevinskih radova u ovoj ulici biće privremeno izmenjen i režim saobraćaja.

„ Od 15.aprila do sredine maja planiramo da zatvaramo samo po jednu stranu ulice "Moše Pijade". Postojeća autobuska stajališta privremeno će biti preseljena ispred Doma kulture“, dodao je Janošević.

Takođe na popularnom gradskom korzou u ulici "Moše Pijade", zbog bezbednosti saobraćaja postojeće šahte, koje su utonule, biće izdignute u nivou asfalta. Paralelno sa ovim radovima, u Banjskom Polju biće asfaltirane ulice "Radomira Putnika", "Sokobanjska" i " Hilandarska", kao i dva pristupna puta na Borskom jezeru. Inače,u mesnoj zajednici "Mladost"  završeno je asfaltiranje ulica "Crnovrških  brigada" i "Tome Milovanovića".

 

Više iz ove kategorije Obuke na zahtev poslodavca »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik