24. Apr 2019. Poslednja promena 3:16 PM, Apr 23, 2019

Počinje sanacija seoskih puteva

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR-Sve je spremno za letnje održavanje seoskih nekategorisanih  puteva na području Bora koje bi trebalo da počne u utorak. Kompanija "Ziđin Bor Koper" je za ove potrebe donirala 15 hiljada kubnih metara rizle, a preduzete su sve mere da bude raspoređena prema stvarnim potrebama sela.

Pošto je „Treći oktobar“ nosilac posla, radićemo dva i po do tri meseca najmanje, jer je velika količina rizle, a objektivno  mi neožemo više od 100 do 150 kubnih metara da prevezemo dnevno. Ograničavajući faktor je nedovoljan broj kamiona, rekao je Nebojša Janošević, načelnik Odeljenja za planiranje i radzvoj Grada Bora.

Vodiće se računa, kaže Janošević, da svi važniji putevi posebno oni koji su oštećeni budu sanirani, a najveće potrebe su u najvećim selima, Brestovcu i Zlotu.

Zlot ima preko 360 kilometara seoskih nekategorisanih puteva. Ne možemo sve završiti, ali njemu i Brestovcu, selu u čijem su sastavu Jezero Savača..., u svakom slučaju najviše i pripada“, dodao je Janošević.

Veoma je bitno da su ove godine pripreme za sanaciju seoskih puteva na području Bora  završene kvalitetno i na vreme, što je jedan preduslova za uspešne radove.

Zajednički smo obišli sva sela, odredili plan potreba i sumirali u jedan izveštaj. Po njemu ćemo od utorka početi da radimo“, istakao je na kraju Nebojša Janošević.

U ponedeljak će biti održan još jedan zajednički sastanak sa predstavnicima saveta seoskih mesnih zajednica na kojem će im konačno biti predočen raspored  radova i  razvoženja rizle.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik