20. Aug 2017. Poslednja promena 5:07 PM, Aug 20, 2017

"Na kafi sa poslanikom..."

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U okviru Nedelje parlamentarizma od 7. do 13. novembra, Nacionalna koalicija za decentralizaciju i Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Narodnom Skupštinom Republike Srbije i inicijativom Otvoreni parlament organizovali su tribinu u okviru projekta „Na kafi sa poslanikom“. Priliku da sa narodnim poslanikom Branislavom Mihajlovićem razgovaraju, predlože inicijativu ili saznaju sve ono što ih zanima o radu Narodne skupštine i narodnih poslanika, sinoć su imali Borani.

BOR - Nedelja parlamentarizma, koja se obeležava od 7. do 13. novembra, predstavlja demokratski način povezivanja i upoznavanja građana Srbije sa radom Narodne skupštine. Cilj je da se organizovanjem tribina građani uključe u demokratske procese i upoznaju sa značajem otvorenosti parlamenta kao institucije, kao i različitim načinima komunikacije između građana i direktno izabranih predstavnika.

"Projektom „Na kafi sa poslanikom..“ želimo da podstaknemo na dijalog narodnih poslanika i istočne Srbije zaječraskog, borskog i braničevskog okruga, da u neformalnom razgovoru sa građanima saznaju kako izgleda dan u parlamentu, a možda bi opet, to bila prilika da i građani pokrenu neku inicijativu", rekao je Ivan Živković, predsednik Timočkog omladinskog centra

Nacionalna koalicija za decentralizaciju i Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Narodnom Skupštinom Republike Srbije i inicijativom Otvoreni parlament organizovali su tribinu u okviru projekta „Na kafi sa poslanikom“. Priliku da sa narodnim poslanikom Branislavom Mihajlovićem razgovaraju, predlože inicijativu ili saznaju sve ono što ih zanima o radu Narodne skupštine i narodnih poslanika, među prvima, imali su Borani.

"Ako dozvolimo da nam se privreda urušava, onda svesno urušavamo izvore punjenja budžeta, a to nije dobro, jer tada dolazi do situacije da privredu oživljavamo stranim investicijama, što dalje stvara veći problem, a to je zaduživanje mladih u Srbiji. To nisu zdrave osnove za razvoj privrede u Srbiji", kaže Branislav Mihajlović, narodni poslanik.

Inače, tribina „Kafa sa poslanikom“, osim u Boru biće organizovana u još pet gradova: Nišu, Trsteniku, Loznici, Kruševcu i Kragujevcu.

 

 

 

Na kafi s poslanikom, 12 novembar 2016. (RTV Bor)

Pogledajte

Nedeljni pregled najvažnijih vesti Televizije Bor. Nedeljom u 19.20 h.Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Info 7

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Aktuelno

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik