26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

„Mis mokre oči“ Miodraga Stošića

Objavljeno u Kultura
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Životna i radna biografija, mladog i talentovanog Miodraga Stošića, jako je bogata. Radi kao voditelj nekoliko emisija na Radio Beogradu 202 i kao scenarista tv emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i radio emisije „Mali Marko“ na Radiju S,  a osnivač je i prvog srpskog rok kabarea „Grbave Tange Šou“.

Dobitnik je nekoliko nagrada na polju satire: „Vibova nagrada“ za 2008.godinu, „Pera Stojanović Tuman“ za TV dramu u 2011.godini i „Šabačka čivija“ za najbolju priču u 2012. godini, ali za sebe kaže da je školovani satiričar. Do sada je objavio nekoliko knjiga: zbirku urbanih pripovedaka „Tango na trotoaru“, zbirku priča „Mačka bez jedne cipele“.

Knjiga "Mis mokre oči" je njegova prva samostalna zbirka lirske ljubavne poezije nastala 2016.godine u izdanju izdavačke kuće "Kreativna radionica Balkan".Recenziju je napisao srpski pesnik i rok kritičar Milan B.Popović.

Knjiga je predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga 2016. godine

 

 

„Mis mokre oči“ Miodraga Stošića , 10. decembar 2016. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik