26. Apr 2019. Poslednja promena 3:04 PM, Apr 25, 2019

Borska bolnica dobila novo sanitetsko vozilo

Objavljeno u Zdravstvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Vozni park borske Opšte bolnice bogatiji je za sanitetsko vozilo. Ministarstvo pravde je deo sredstava prikupljenih od kazni opredelilo  za kupovinu 21 vozila za zdravstvene ustanove u Srbiji od kojih je jedno pripalo Bolnici  Bor.

„Zahvaljujući stalnim dopisima, zahtevima dobili smo savremenu i kvalitetno opremljeno sanitetsko vozilo neophodno za siguran transport bolesnika  do Beograda, Niša i drugih gradova“, rekao je dr Goran Joksimović, direktor Opšte bolnice u Boru.

      Opšta Bolnica u Boru je imala  do sada dva veća i jedno manje vozilo, koja su stara sedam godina i  prešla po pola miliona kilometara. Zbog toga je, nema sumnje, ova donacija veoma značajna.

„Udaljeni smo od Beograda 250 kilometara, uz to nam je i loša putna mreža, tako da nam je vozilo veoma značajno. Cena mu je šest miliona i 800 hiljada dinara, znači nije jeftino“, ističe Joksimović.

Iako im poklon Ministarstva pravde i te kako mnogo znači, direktor borske Opšte bolnice Goran Joksimović dodaje da im je za bolji i kvalitetniji transport neophodno još jedno sanitetsko vozilo. Tada bi bili dobro opremljeni za duži vremenski period.

Bolnica dobila novo sanitetsko vozilo, 19. decembar 2016. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Stranačka hronika

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik