26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Zbirka pesama "Ne lomi mi srce"

Objavljeno u Kultura
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

SOKOBANJA - Miloš Veljković, dvadesetogodišnji elektrotehničar energetike, radi u  Rudniku mrkog uglja Soko u Čitluku kod Sokobanje kao jamski vozač  i, bez obzira što zarađuje hleb sa sedam kora, velika ljubav koju je u njemu probudila "devojka sa zelenim očima", kako je sam Miloš predstavio, bila je inspiracija za zbirku pesama "Ne lomi mi srce". Pisanjem pesama bavi se nekoliko godina, a ozbiljnije je pristupio književnosti jer želi da i drugima predstavi svoju viziju ljubavi i istrajnosti.

Hranimir Milojković, recenzent zbirke "Ne lomi mi srce", kaže da nije bilo lako raditi recenziju zbirke ljubanih pesama jer ih je sve više na tržištu, ali mu se posebno dopao stil kojim Miloš Veljković piše, njegova iskrenost, jednostavnost i toplina kojom odiše svaki stih.

Autor zbirke "Ne lomi mi srce" planira da u dogledno vreme objavi još jednu zbirku ljubavnih pesama za koju je rukopis već pripremljen, a njegov recenzent se nada da će budućnost ovog mladog pisca obeležiti i zbirka pesama za decu, čemu će svakako prethoditi ostvarenje ljubavi o kojoj Miloš Veljković piše u svojim pesmama.

Zbirka pesama "Ne lomi mi srce", 22. decembar 2016. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice