25. Apr 2018. Poslednja promena 2:55 PM, Apr 24, 2018

Sutra tender za profesionalni menadžment RTB-a Bor

Objavljeno u Privreda
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Tender za izbor profesionalnog menadžmenta Rudarsko topioničarskog basena Boru biće raspisan sutra, što je i poslednja obaveza kombinata bakra u ovoj godini preuzeta po Unapred pripremljenom planu reorganizacije preduzeća, najavio je generalni direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski.

Prema njegovim rečima, iako se cena bakra na svetskoj berzi više od godinu dana bila mala i na objektivne teškoće kakve su bile požar u novoj fabrici sumporne kiseline i ledena kiša u Majdanpeku, RTB Bor je uspeo da ispuni sve obaveze preuzete UPPR-om, plati obaveze za javne prihode, rate kredita za nova postrojenja i izmiri tekuće obaveze.

Plan proizvodnje bakra u 2016. je ispunjen, a ukupna produkcija je čak 20 odsto veća nego što je to bilo u 2015. godini. Ukupno je proizvedeno  više od 64 hiljade tona katodnog bakra i 800 kilograma zlata, kaže Spaskovski.

 

Tender za profesionalni menadžment RTB-a Bor 29. decembra, 28. decembar 2016. (RTV Bor)
Više iz ove kategorije Inovativnost - ključ uspeha »

Pogledajte

Gost: Aleksandar Dinić, trener u Gimnastičkom klubu BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Zvezdica Pavlović, profesor ekonomske grupe predmeta u ETŠ u Boru i Isidora Bogdanović, učenica 4. razreda ETŠ...

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik