25. Apr 2018. Poslednja promena 2:55 PM, Apr 24, 2018

Biće mogućnosti i za nabavku komunalne opreme u 2017. godini

BOR - U Javnom komunalnom  preduzeću „3. oktobar“ u Boru prioritet i u ovoj godini je održavanje higijene u gradu kao i zelenih površina, zimsko održavanje puteva posebno rejonskih za koje je u prethodnoj godini obezbeđena dodatna mehanizacija. Borski komunalci planiraju da u 2017.godini ostvare prihode od oko 260 miliona dinara, koliki su im i predviđeni troškovi.

„Troškovi ne mogu biti u tom iznosu, zato što smo mi stavili maksimalne iznose po određenim pozicijama. Raspisivanjem tendera ili javnih nabavki uvek se dobiju niže cene nego što smo predvideli tako da ćemo uskladiti prihode i troškovni deo“, rekao je direktor JKP „3. oktobar“ Dalibor Orsovanović.

Najveći deo prihoda biće ostvaren od poverenih poslova, 120  miliona dinara,  ugovorenih 95 miliona dinara, a određena zarada se planira i od poslova putem tendera.

„Od rashoda najveći su troškovi za bruto zarade 140 miliona, gorivo i mazivo 35 miliona  dinara. Planirali smo da potrošimo onoliko koliko i zaradimo“, dodao je Orsovanović.

Od investicija u ovoj godini u Javnom komunalom preduzeđu „3. oktobar“, planiraju nabavku novih kontejnera i kupovinu mašina i vozila kao i proširenje  kapaciteta prihvatlišta za pse lutalice sa postojećih pedestak za još stotinak životinja.

 

Isti prihodi i rashodi, 8. januar 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Gost: Aleksandar Dinić, trener u Gimnastičkom klubu BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice

Gosti: Zvezdica Pavlović, profesor ekonomske grupe predmeta u ETŠ u Boru i Isidora Bogdanović, učenica 4. razreda ETŠ...

Kategorija: Gosti Budilice

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik