26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Hapšenje zbog "bakarne" krađe

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- Borska policija saopštila je da je uhapsila i, po nalogu nadležnog tužilaštva, odredila meru zadržavanja do 48 sati Č.B. iz Ćuprije, rođenog 1959. godine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela falsifikovanje službene isprave i prevara u pokušaju. Osumnjičeni se tereti da je kao odgovorno lice firme iz Požarevca, sa kojom je RTB Bor poslovao, u dogovoru sa dva vozača kamiona pokušao da prevari RTB Bor. Sumnja se da su oni u kamionu za koji su imali otpremnicu na 20 tona bakra, u krug RTB Bor unosili oko 18 tona bakra i oko dve tone vode i tako odlazili na merenje težine. Oni se terete da su nakon istovara i predaje bakra, ispuštali vodu iz dograđenog rezervoara na kamionu i pre nego što će kamion napustiti krug RTB Bor ponovno odlazili na merenje, kako bi se utvrdilo da je iz kamiona istovareno 20 tona bakra.

Č. B. se takođe sumnjiči da je u službenu ispravu uneo neistiniti podatak o količini bakra i takav dokument overio pečatom i svojim potpisom. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Policija je saopštila da nastavlja rad na ovom slučaju.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice