26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Konkurs za regionalni brend istočne Srbije

Objavljeno u Ekonomija
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na konkurs Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije za izbor naziva regionalnog brenda istočne Srbije, do sada je pristiglo oko 200 predloga, a konkurs je otvoren do 12. februara. Nagradni konkurs namenjen je svim punoletnim građanima Srbije, a cilj jeste da se potrošačima i turistima ukaže na činjenicu da kupovinom lokalnih proizvoda i korišćenjem lokalnih usluga doprinose razvoju privrede i turizma istočne Srbije. Naziv regionalnog brenda treba da ukazuje da proizvod ili usluga, potiču iz regiona istočne Srbije, kao i da zadovoljavaju određeni kriterijum kvaliteta. Planirano je da se u ovoj fazi brendiraju usluge pružanja smeštaja u turizmu, pripreme i služenja hrane i pića, proizvodnja hrane i pića, kao i proizvodnja ostalih proizvoda koji imaju regionalni karakter. Najmaštovitiji predlog osvojiće 100 litara vina iz Džervina.

Regionalni brend, u vizuelnom smislu, predstavlja žig, odnosno oznaku, koja se sastoji od naziva i grafičkog rešenja, pa po završetku ovog, RARIS planira i konkurs za grafičko rešenje.

Konkurs za regionalni brend istočne Srbije, 7. februar 2017. (RTV Bor)

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice