26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

U sudaru jedna osoba poginula

Objavljeno u Hronika
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - U saobraćajnoj nesreći  koja se jutros oko 4 sata  dogodila u ulici Zeleni Bulevar u Boru, jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno. Prema saopštenju Policijske uprave u Boru  do nesreće je došlo kada je vozač putničkog vozila marke “reno senik megan” prešao u suprotni smer i udario u taksi vozilo marke “bmv”. Od zadobijenih povreda vozač renoa preminuo je na licu mesta. Vozač taksi vozila prebačen je kolima hitne pomoći u Klinički centar Niš, dok su ostala četiri lica prevezena u borsku bolnicu.

 “Vozač putničkog automobile sa teškim telesnim povredama dovezen je u naše prostorije bez osnovnih parametara, bez pulsa, merljivog pritiska i tu je egzitirao. Dva pacijenta zadobila su lakše telesne povrede i vraćeni su kućama, a vozač drugog automobile poslat je u Klinički centar u Nišu zbog preloma jagodične kosti. Dva su zadržana u borskoj bolnici, jedan na ortopediji, a drugi na neurohirurgiji. Za sada su svi van životne opasnosti”, istakla je dr Jelena Radivojević.

Od dva pacijenta, koja su zadržana u borskoj Bolnici, jedan je na Odeljenju ortopedije.

“Pacijet  je u stabilnom stanju, ima prelom desne natkolene kosti i biće operisan tokom naredne nedelje. Van životne opasnosti je”, rekao je načelnik Odelejnja ortopedije  dr Miodrag Jovanović.

Kod drugog pacijenta, koji je zadržan u borskoj Bolnici, u pitanju su lakše povrede i on je zbrinut na neurohirurgiji, dodala je doktor Jelena Radivojević.

Više iz ove kategorije Poginuo rudar u RBM-u »

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice