20. Aug 2017. Poslednja promena 5:07 PM, Aug 20, 2017

Majdanpečani noćas bez vode

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

MAJDANPEK - Svi potrošači priključeni na novi majdanpečki vodovod noćas će biti bez vode od 22 sata do pet ujutru. Reč je o planskom isključenju zbog ispiranja filtera u novoj filter stanici, na vodozahvatu „Pustinjac“. Majdanpečani se vodom snabdevaju sa dva vodozahvata,  s tim što je na novi vodovod priključen najveći broj, više od dve trećine potrošača.

Ove zime bilo je problema sa slabim pristiskom vode, naročito na višim spratovima, ali je prethodnih nekoliko dana situacija stabilizovana, kaže Duško Banković, tehnički direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ u Majdanpeku.

Odgovarajući na pitanje kakav je kvalitet vode koju piju Majdanpečani, Banković kaže da je ona potpuno ispravna i u hemijskom i u bakteriološkom smislu. Osim svakodnevne analize u internoj laboratoriji, nedeljno se kvalitet vode sa oba majdanpečka vodovoda proverava i u Zavodu za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru.

Pogledajte

Nedeljni pregled najvažnijih vesti Televizije Bor. Nedeljom u 19.20 h.Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Info 7

Produkcija: Radio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Aktuelno

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik