26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Mediji u toku pregovora sa Evropskom unijom

Objavljeno u Mediji
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BEOGRAD, BOR - U organizaciji Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije, u saradnji sa razvojnim programom Evropski PROGRES i Udruženjem novinara Srbije, u Beogradu je održan seminar za novinare o temi položaja medija i mogućnostima za kreiranje medijskih projekata u okviru fondova prekogranične saradnje i u toku pregovora o pristupanju Evropskoj uniji. Seminar je otvorila šefica Pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević, koja je novinare informisala o aktuelnim temama u pristupnim pregovorima sa Evropskom unijom, o problemima i izazovima sa kojima se društvo suočava, ali i sa velikim mogućnostima koje donose napredovanje u tom procesu i njegovo uspešno okončanje. Među temama razgovora bili su i rezultati najnovijih anketa Kancelarije za evropske integracije o raspoloženju građana za članstvo u Evropskoj uniji i stručna analiza dosadašnjeg medijskog izveštavanja o toku pregovora.

Seminaru je prisustvovalo 20 novinara domaćih nacionalnih i regionalnih medijskih kuća, od kojih osam iz redakcija van Beograda, a zastupljena je bila i Radio televizija Bor.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice