27. May 2017. Poslednja promena 3:13 PM, May 27, 2017

Uskoro i u Boru lekarski pregledi za dobijanje dozvole za nošenje oružja

Objavljeno u Zdravstvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR – Borani kojima je potrebna dozvola za držanje i nošenje oružja do sada su na lekarske preglede, u zavisnosti od cene, išli u druge gradove Timočkog regiona, pa čak i u Beograd. S obzirom na veliko interesovanje, i u borskom Domu zdravlja od sredine marta  moći će da se obave lekarski pregledi za dobijanje ovih dozvola koje su po novom zakonu obavezne.

„Za sada u našem okruženju to rade domovi zdravlja u Negotinu i Zaječaru. Bilo je dosta građana koji su nam se javljali i i zato smo se odlučili za ovu uslugu za koju smo i dobili dozvolu“, rekla je dr Vesna Radosavljević, direktor Doma zdravlja u Boru.

Preostaje još da članovi Upravnog odbora borskog Doma zdravlja donesu odluku o ceni koja je u drugim zdravstvenim ustanovama od 3.000 do 5.000 dinara.

 

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik
Kategorija: Dnevnik

Gosti: Miljana Golubović, direktor Gimnazije „Bora Stanković“ Bor, Ivana Ćirić, profesor latinskog jezika u Gimnaziji...

Kategorija: Gosti Budilice