30. Mar 2017. Poslednja promena 3:45 PM, Mar 29, 2017

Kraj mini maksi lige

Objavljeno u Sport
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR- U Sportskom centru u Boru završeno je takmičenje najmlađih fudbalera u mini maksi ligi. U osam nedelja utakmica u kategorijama mini, maksi i mega nastupalo je više od 200 dečaka i devojčica iz 17 klubova Bora i borskih sela, Majdanpeka, Donjeg Milanovca, Podgorca i Žagubice. Ove zime, takmičila su se deca rođena između 2005. i 2009. godine, koja su izabrala najmasovniji sport i dobila priliku da se, sa svojim ekipama, upoređuju sa jakom konkurencijom.

Takmičenje koje je u Srbiji tokom zime preraslo u najznačajniju i najmasovniju fudbalsku manifestaciju i ove godine je vodio Opštinski fudbalski savez Bor, koji je obezbedio nagrade i besprekornu organizaciju, a za to je dobio i podršku lokalnih sredina koje su se odazvale akciji.

Najbolji timovi u kategorijama mini, maksi i mega, među kojima su se ove sezone po kvalitetu izdvojile selekcije Malog Bora, nastavljaju takmičenje na nivou fudbalskog regiona istočne Srbije, gde će se, sa ostalim pobednicima, upoređivati na turnirima u Jagodini, Nišu i Vranju, a pobednici ovih takmičenja i ove godine nastupaće na završnom državnom takmičenju mini maksi lige.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova.Produkcija: Radio televizija Bor (...

Kategorija: Dnevnik
Kategorija: Stranačka hronika
Kategorija: Gosti Budilice