26. Sep 2017. Poslednja promena 4:35 PM, Sep 25, 2017

Mališani obdaništa Bambi posetili Aktiv žena penzionera

Objavljeno u Društvo
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

BOR - Da su "Deca ukras sveta", napisao je Ljubivoje Ršumović, a potvrdili su mališani obdaništa "Bambi" u Boru koji su još jednom priredbom pokazali ljubav, poštovanje i naklonost ženama - majkama i bakama, članicama Aktiva žena penzionera. Pesmom, igrom i recitacijama deca su ulepšala dan ženama u Klubu penzionera, koje su im istom merom uzvratile.

"Svake godine sarađujemo sa vrtićima u našem gradu. Jedne godine je to Dečja radost, ove obdanište Bambi. Deca su nam prikazala kompletan program koji su pripremili za mame i za bake i stvarno su bili dobri. Iako je malo skučen prostor, bilo je super. Mi koje smo radile u obdaništu podsetile smo se tih dana a na kraju su deca dobila slatkiše. Zajedno smo pevali, recitovali", rekla je Jagoda Stratij, predsednik Aktiva žena penzionera u Boru.

Klub penzionera koji je inače mirno i tiho mesto gde svoje slobodno vreme provode žene iz Aktiva penzionera, pretvorio se u veselu igraonicu, punu osmeha, radosti i ljubavi. 

Ovo nije prvi put da deca iz borskih obdaništa posete penzionere u klubu, a te posete im Aktiv žena penzionera rado uzvraća darujući ih lepim željama, pohvalama i slatkišima.

Pogledajte

Centralna informativna emisija. Dnevnik je na programu svakog dana u 16 i 19 časova. Produkcija: Radio televizija Bor...

Kategorija: Dnevnik

Gosti: Dejan Aleksić, trener ŽKK Bor Vida Emeše, kapiten ŽKK Bor Nena Trajčevska, ŽKK BorRadio televizija Bor ( RTV...

Kategorija: Gosti Budilice

Gost: Goran Vranov, streljački klub "Metalac" BorRadio televizija Bor ( RTV Bor)http://www.rtvbor.rs

Kategorija: Gosti Budilice